I després

Saquegen quatre cases de Platja d’Aro en una sola nit

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, els anomenats lladres silenciosos van fer l’agost a Platja d’Aro la setmana passada. Van assaltar quatre cases en una sola nit, i es van emportar tres cotxes, un dels quals va ser localitzat posteriorment, a més de joies, diners i una Blacberry.

Els fets van tenir lloc dijous passat a la matinada. En tots els casos els lladres van accedir als habitatges forçant una finestra o el portal del jardí mentre els propietaris dormien. Els amos de les cases en cap cas no es van despertar ni van rebre cap tipus de dany físic. Els membres d’una de les famílies assaltades van explicar que quan es van despertar tenien mal de cap. Això fa sospitar que els delinqüents van utilitzat algun esprai o producte narcotitzant que els hauria fet endormiscar.

Dos dels assalts van tenir lloc en dues cases del carrer Arboç. En una, la del número 48, els lladres van entrar per una finestra i hi van robar dos rellotges de valor, diners en efectiu i una Blackberry. El propietari, que es diu Valeri, va explicar que no van despertar-se ni van sentir res. Quan es van llevar l’endemà al matí, tota la família tenia mal de cap i una sensació molt estranya. L’home va mostrar-se indignat pel succés, i va queixar-se de la falta de seguretat existent. En la seva opinió, la policia està mancada de recursos i no està preparada per evitar aquests actes delictius.

L’altre assalt en aquest carrer es va produir al número 39, on els lladres van entrar per la porta que dóna al jardí i es van endur les claus d’un turisme. Sorprèn que no s’emportessin el cotxe, que van deixar al lloc on era.

En un altre cas, al carrer Puig Romaní, els assaltants van enfilar-se per una paret per accedir a l’interior de l’habitatge. Els lladres van endur-se un turisme BMW, el qual va ser localitzat posteriorment en un carrer de la zona. En un altre cas, els lladres van accedir al domicili forçant una porta corredissa que dóna al jardí de la casa. Un cop a dins, els lladres van robar un cotxe de la marca Peugeot que tenia les claus posades.

El més llegit

I després