I després

Aquest dijous els indignats del passeig de SFG preparen una casserolada

Compartiu aquesta història

Els indignats a Sant Feliu de Guíxols faran una casserolada aquest dijous dia 26 de maig a les 19,30 h. Començarà al campament que han instal·lat al passeig del Mar, el recorregut passarà per diferents carrers i acabarà davant l’ajuntament de la ciutat a la plaça del Mercat. I es farà una lectura de fragments del llibre “Indigneu-vos”, de Stéphane Hessel i de les propostes que reben a la bústia i que pengen a les tendes.

L’acampadaguixols va començar dissabte passat, 21 de maig, amb una desena de persones i amb una dotzena de tendes de campanya. Cada dia es fa una assemblea a les 20 h oberta a tot aquells que vulguin participar i on tothom és lliure de donar la seva opinió. També reben el suport de moltes persones i comerços de Sant Feliu de Guíxols en l’apartat logístic; els porten, menjar, cafè, beguda, diaris, etc.

Fins avui han recollit 340 signatures i han organitzat diverses comissions de contingut, comunicació, logística i diferents activitats. La més destacable la que ha proposat una nena de 10 anys, que és una assemblea infantil, que es farà aquest dimecres, dia 25, a les 18 h a l’acampada, on també s’oferirà berenar.

Facebook: acampadaguixols sfg acampadaguixols@gmail.com

acampadaguixols.wordpress.com acampadaguixols@hotmail.com

#acampadaguixols www.ikimap.com/map/ZCYF

google/imatges: acampadaguixols

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després