I després

Sant Feliu; tercera localitat amb més corredors a la Correpoble

Compartiu aquesta història

 

L’1 d’abril es farà la primera edició de la Correpoble, la cursa que es farà a Palamós i en la que hi participen tots els municipis de la comarca, amb la intenció que cada corredor representi la seva localitat.

Fa uns dies que les inscripcions estan exhaurides amb un total de 1300 corredors inscrits i Sant Feliu, amb 152 participants, és la 3a localitat amb més inscrits a la cursa, rere Palamós amb 274 i Calonge amb 159.

De fet aquestes tres localitats aporten el 45% dels corredors inscrits en la primera edició del Correpoble del Baix Empordà. Oriol Sierra, tècnic d’esports de Sant Feliu, valora satisfactòriament l’acceptació de la cursa a la nostra ciutat.

Tot i que els participants correran a títol individual, alhora ho faran representant el seu municipi, pel que la cursa també tindrà un poble guanyador segons la classificació general.

Per fer-ho més visible, els corredors lluiran samarretes especials de cada una de les localitats participants al Correpoble.

A partir de la setmana vinent ja es podrà passar a recollir la bossa del corredor amb el dorsal, un obsequi i la samarreta amb el nom del poble.

Aquesta iniciativa, que es fa per primera vegada amb la coordinació del Consell Esportiu del Baix Empordà, vol promocionar l’activitat física, la cohesió social i el sentiment de pertinença a la població i la intenció és que cada any una localitat diferent sigui l’amfitriona de la cursa.

El Correpoble, a més, ha aconseguit una menció especial en els Premis Catalunya a la gestió esportiva del 2023.

El més llegit

I després