I després

La Volta a Catalunya arriba dilluns a Sant Feliu amb un cartell de luxe

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns la nostra ciutat donarà el tret de sortida a la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Ho farà amb un cartell de luxe. Aquest dimarts l’equip Ineos ha confirmat la presència a la cursa catalana de dos dels darrers campions del Tour de França, Egan Bernal i Geraint Thomas.

El colombià va guanyar el Tour el 2019 i el gal·lès, ho va fer l’any anterior. A més, tots dos han aconseguit pujar al podi de la Volta catalana en passades edicions.

A banda d’aquests dos noms de primer nivell del ciclisme internacional, també s’ha confirmat la participació a la prova del campió del món Remco Evenepoel, en la que serà la seva primera participació a la Volta a Catalunya.

Els equips van anunciant aquests dies la seva alineació per la ronda catalana, que comença el dilluns que ve amb una primera etapa a Sant Feliu i acabarà el diumenge 26 de març. Més noms destacats del panorama internacional com Chris Froome, Richard Carapaz o Adam Yates.

La primera etapa de la Volta té inici i final a Sant Feliu, en concret la sortida neutralitzada serà a les 12.55h des del Guíxols Arena i amb arribada cap a les 16h de la tarda a la rambla Joan Bordàs.

El regidor d’esports de Sant Feliu, David Oliveras, destaca que ser inici i final de la primera etapa de la Volta situa a Sant Feliu de Guíxols en un aparador mundial.

 

L’arribada de la Volta a la nostra ciutat també comportarà restriccions de trànsit en diferents punts de la ciutat, especialment als punts d’inici i final i a la volta de l’ametller.

 

Totes les incidències es poden consultar al web guixols.cat/volta

 

El més llegit

I després