I després

La Generalitat es reunirà demà amb els alcaldes de Solius

Compartiu aquesta història

Dilluns al migdia els batlles de Platja d’Aro, Calonge i Sant Feliu reclamaven més claredat, menys improvisació i més rigor entorn a les informacions sobre el tancament de l’abocador de Solius.

L’espurna que ha fet saltar als alcaldes ha estat el sobrecost que hauran de pagar els municipis que fins ara abocaven a Solius i que ara han de portar els seus residus fins a Vacarisses. Un augment que podria arribar als 100€ per tona, quan la previsió inicial traslladada als alcaldes era de 18€.

En aquesta roda de premsa, els 3 alcaldes van demanar una reunió urgent “al més alt nivell” per traslladar les seves queixes i esclarir les càrregues econòmiques del tancament de l’abocador.

Els alcaldes de Platja d’Aro, Calonge i Sant Feliu van reclamar una trobada amb la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà i amb el responsable de l’Agència Catalana de Residus, Isaac Peraire i, segons ha confirmat l’alcalde de la nostra ciutat Carles Motas a Ràdio Sant Feliu, demà es farà una trobada a Santa Cristina d’Aro entre els alcaldes del consorci de Solius i el número dos del Departament, David Mascort.

Serà la primera trobada formal després de la denúncia feta dilluns pels municipis més grans del consorci que no volen assumir el cost tancament de l’abocador.

El més llegit

I després