I després

Nota de Tots per Sant Feliu: “Primer el partit o els ciutadans?”

Compartiu aquesta història

Nota de Tots per Sant Feliu:Primer el partit o els ciutadans?

Aquest passat dilluns els alcaldes de Sant Feliu, Castell-Platja d’Aro i Calonge han fet una roda de premsa per posicionar-se en contra d’haver de pagar el tancament ( +3milions) i el manteniment de l’abocador de Solius una vegada tancat ( uns quants milions més durant 30 anys ), ja que consideren que és el govern de la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Residus qui té la competència en la gestió dels abocaments a Catalunya i no els ajuntaments.

Els alcaldes que s’han posicionat defensant els interessos dels ciutadans i mostrant la negativa a pagar aquests costos són de partits polítics diferents ( PSC, JxCat i TSF) dada a tenir en compte ja que els altres municipis membres del Consorci de Solius que no van assistir a la convocatòria, Llagostera i Sta Cristina, tenen les alcaldies en mans d’ERC.

Segons per a quí es veu que primer és el partit i després els ciutadans… Sembla que també han rebut la corresponent trucada el grup municipal d’ERC de Sant Feliu que li ha faltat temps per defensar els interessos del partit abans que els dels ciutadans. I ara en campanya diran allò de que “estan al costat de la gent” … si ets del seu partit, es clar.

El més llegit

I després