I després

Demanen set anys i mig de presó a l’acusat de violar una jove de 16 anys a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Foto: ACN

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un home acusat d’atacar sexualment una menor de 16 anys a casa seva l’any 2019 a Sant Feliu de Guíxols.

La víctima ha explicat al judici, que aquella nit va sortir amb una amiga per la ciutat. Després d’estar una estona bevent alcohol en un aparcament, uns homes es van oferir a dur-les amb cotxe fins a la zona on viuen. Les noies van accedir a fer una última copa a casa d’un dels homes.

Quan es va fer de dia, l’amiga de la víctima va sortir a esmorzar amb un dels nois, mentre que l’acusat i la víctima van decidir quedar-se al pis.

Passades unes hores, al no donar senyals de vida, l’amiga i la família la van buscar fins que la van trobar adormida al pis de l’home, amb els pantalons al revés i sense roba interior.

Davant l’estat de nerviosisme i la desorientació de la noia, van decidir anar als mossos i a l’hospital on van localitzar ADN de l’acusat i restes de cocaïna al seu organisme.

L’acusat manté que va mantenir relacions sexuals consentides amb la noia, mentre que ella afirma que és impossible que mantingués relacions voluntàries amb al processat perquè li fa “fàstic”.

El judici ha quedat vist per sentència.

El més llegit

I després