I després

Sant Feliu recupera les tertúlies de barberia aquest diumenge amb August López

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a 2/4 de 10 del matí es portarà a terme una “tertúlia matinera” a la barberia Nou Styl(la barberia d’en Lluís), al costat de la plaça del mercat.

El seu promotor és l’August López, un vigatà que va recalar fa anys a Sant Feliu, on hi té una segona residència, que es va involucrar en la vida de la ciutat arribant a ser president de l’Associació Cultural i Recreativa Guixolenca, a mitjans del 80, i essent el director de Ràdio Sant Feliu de l’època on conduïa un programa matinal que es deia “Fem diumenge”.

Es tracta de recuperar les tertúlies obertes que en temps passats es feien en aquests establiments convidant també a personatges significatius del municipi tot i que encara que encara queda per determinar-ne la seva periodicitat.

Segons el seu moderador aquest diumenge hi assistirà com a convidat l’alcalde, Carles Motas i per properes ocasions ja han confirmat la seva participació el president de la Cambra de Comerç o la presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat.

Podeu escoltar l’exposició que en fa el seu promotor, August López en el següent tall de veu:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/barberia.mp3]

El més llegit

I després