Aquest diumenge la Secció de Titelles del Centre Excursionista Montclar ha programat un espectacle infantil  amb la companyia Marduix Titelles i el seu darrer treball anomenat “El mariner de Sant Pau”.

La secció pretén poder fer una programació estable, en principi quinzenal, que a més de titelles es complementi amb espectacle de circ o bé pallassos al temps que es faria, anualment, una producció pròpia de l’equip que venen a conformar unes deu persones.

És important que hi hagi una bona assistència per tal de poder suportar una programació continuada, segons destaquen els organitzadors, que tindrà un preu d’entrada de 4 euros.

En aquesta programació hi hauria un descans durant la temporada d’estiu –de juny a setembre- que donaria temps a fer una relació d’espectacles d’entre les més de 300 companyies que existeixen en el territori.

Esperen que l’Ajuntament s’hi impliqui aportant algun tipus d’ajut per tal de poder garantir i ampliar l’oferta infantil que cal per als més petits de Sant Feliu amb aquest tipus d’espectacle que històricament ha entretingut i divertit als infants de diverses generacions.