I després

Aquest diumenge tornen les titelles al Montclar amb la companyia Marduix Titelles

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge la Secció de Titelles del Centre Excursionista Montclar ha programat un espectacle infantil amb la companyia Marduix Titelles i el seu darrer treball anomenat “El mariner de Sant Pau”.

La secció pretén poder fer una programació estable, en principi quinzenal, que a més de titelles es complementi amb espectacle de circ o bé pallassos al temps que es faria, anualment, una producció pròpia de l’equip que venen a conformar unes deu persones.

És important que hi hagi una bona assistència per tal de poder suportar una programació continuada, segons destaquen els organitzadors, que tindrà un preu d’entrada de 4 euros.

En aquesta programació hi hauria un descans durant la temporada d’estiu –de juny a setembre- que donaria temps a fer una relació d’espectacles d’entre les més de 300 companyies que existeixen en el territori.

Esperen que l’Ajuntament s’hi impliqui aportant algun tipus d’ajut per tal de poder garantir i ampliar l’oferta infantil que cal per als més petits de Sant Feliu amb aquest tipus d’espectacle que històricament ha entretingut i divertit als infants de diverses generacions.

El més llegit

I després