I després

Sant Feliu inaugura la temporada de bany amb la hissada de les banderes blaves

Compartiu aquesta història

Aquest matí, la regidora de medi ambient en funcions, Marife Larragay, ha hissat les banderes blaves a les platges de Sant Feliu i de Sant Pol i, d’aquesta manera, s’ha donat el tret de sortida a la campanya de bany 2023 a la ciutat.

El servei de vigilància de les platges va començar fa ja uns dies i s’allargarà fins a finals de setembre amb, de moment, cinc vigilants entre les dues platges. L’horari de vigilància és de 9 del matí a 7 de la tarda de dilluns a diumenge.

Enguany la ciutat a preparat les platges amb diferents serveis com ara papereres de les 5 fraccions repartides en les diferents platges, la instal·lació de 44 boies ecològiques per a les embarcacions o, de nou, el servei de cendrers gratuïts pels fumadors.

En aquest sentit, les principals platges de la ciutat estan dividides en dues zones: una per a fumadors i un altra per a no fumadors, excepte la Platja de Canyerets on està totalment prohibit fumar.

Un any més el consistori tindrà cura de la neteja de les platges. Ho farà amb una embarcació dins de l’aigua que passarà, almenys, un cop al dia per netejar la superfície de la mar, però també unes màquines netejaran la sorra de les platges a diari.

Un estiu més, la nostra ciutat  comptarà amb una platja per a gossos. Serà la de la Cala del Niu, entre Sant Feliu i Sant Pol.

Enguany, i per culpa de l’excepcionalitat per la sequera, l’Ajuntament no habilitarà les dutxes a les platges de la ciutat, com a mesura d’estalvi i de conscienciació.

El més llegit

I després