I després

Habiliten nous estacionaments adaptats i de càrrega i descàrrega a la zona de La Corxera

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Sant Feliu ha creat una nova bossa d’estacionament destinat a persones amb mobilitat reduïda i per a la càrrega i descàrrega comercial.

Aquesta nova zona s’ha desenvolupat dividint una petita part de l’aparcament de La Corxera, i recupera així alguna de les places adaptades perdudes després de la  transformació de l’Avinguda Juli Garreta.

Aquest nou espai incorpora 3 noves places adaptades que se sumen a les 2 que ja hi havia fins ara en aquest aparcament.

A més, també s’ha segregat de l’aparcament de La Corxera les 5 places destinades fins ara a la càrrega i descàrrega de vehicles comercials, que s’incrementaran amb 2 més.

Igualment es manté la zona especial per estacionament de vehicles per a clients d’un comerç local i per als serveis relacionats amb el teatre Narcís Masferrer.

Aquest treballs d’adequació, que s’ha realitzat aquesta setmana, han preparat també una zona d’estacionament especial per a motocicletes i ciclomotors.

 La reforma de l’avinguda Juli Garreta ha eliminat zones de càrrega i descàrrega, estacionaments adaptats i per això el consistori ha volgut incorporar noves zones en aquesta zona propera al teatre municipal.

Aquest aparcament especial per a persones amb mobilitat reduïda, càrrega i descàrrega i motos queda deslligat de l’aparcament de La Corxera i tindrà un accés directe pel que fins ara era una de les sortides de l’estacionament. D’aquesta manera els usuaris d’aquestes places no hauran de passar per la barrera que regula a l’estiu l’aparcament de La Corxera.

La zona de càrrega i descàrrega es mantindrà també exclusiva als caps de setmana.

El més llegit

I després