I després

Ja es coneix el nou cartipàs municipal

Compartiu aquesta història

Aquest migdia l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha signat el decret de delegació de competències a la resta de regidors de govern.

En la nova distribució de responsabilitat destaca la creació de la cartera de Presidència, a mans de Laura Aiguaviva, qui ho compaginarà amb les responsabilitats de Participació Ciutadana, Envelliment Actiu o Protecció Civil.

Josep Saballs manté Urbanisme i Obra pública, així com Contractació i patrimoni i Habitatge.

Núria Cucharero canvia de responsabilitats dins el govern i assumeix les carteres de Turisme i Empresa, així com les carteres d’economia local com Comerç, Mercat i Ocupació.

Mireia Borrego s’estrena al consistori com a regidora d’Esdeveniments de Ciutat i Esports, mentre que Alexis Cubó, que també s’estrena a l’Ajuntament, s’encarregarà de Cultura i Joventut.

David Oliveras canvia de carteres i assumirà, en aquest nou mandat, les d’Espai públic i Vialitat així com Equipaments i Edificis Públics.

Mari Fe Larragay és l’única que manté les mateixes responsabilitats que ja tenia al passat mandat; Medi natural, Animals domèstics així com Parcs i jardins i el Cementiri.

Jordi Riera, un altra de les cares noves del consistori, s’estrenarà amb la gestió de residus i neteja urbana que fins ara portava Tili Ribera, que a partir d’ara s’encarregarà dels Subministraments, Sostenibilitat així com de Mobilitat i Transports.

Els socialista Josep Melcior Muñoz manté les carteres de RRHH i Organització així com les de Patrimoni cultural alhora que incorpora Acció social.

Laura Serrano portarà Igualtat, Biblioteca, Salut i enguany sumarà les responsabilitats en Educació i coneixement.

A banda de l’alcaldia, Motas assumeix la gestió de la Policia Local, de la comunicació, agermanaments i el planejament urbanístic.

El més llegit

I després