La prestigiosa revista de viatges National Geographic ha publicat la llista de les vint millors destinacions turístiques a escala mundial de 2012, entre les quals hi ha la Costa Brava i una de les fotografies de referència és una cala de Sant Feliu..

La Costa Brava figura a la llista al costat de destinacions com ara Dresden, a Alemanya, Istria, a Croàcia, Kok Lipe, a Tailàndia, el nord de Colòmbia, els volcans de Virunga, a la República del Congo, Oman i Sri Lanka, entre d’altres.

La inclusió de la Costa Brava en aquesta llista és fruit de la valoració positiva que el comitè editor de National Geographic ha dut a terme arran de la visita que hi ha fet la periodista nord-americana Marylin Terrell, cap de recerca.

Marylin Terrell és una de les prescriptores de viatges que va ser convidada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a formar part del grup d’opinadors, periodistes i blocaires de turisme a l’acció promocional blogtrip internacional Costa Brava, #InCostabra.

El reportatge de la Costa Brava en versió impresa de la revista conté imatges de gran qualitat i textos més extensos que a la versió digital. En aquesta última trobem una breu descripció de diversos indrets i espais de la zona i nombroses fotografies: una cala de  Sant Feliu de Guíxols, .un paisatge de Tossa de Mar, el restaurant El Celler de Can Roca, la vila medieval de Pals, el Teatre Museu Dalí de Figueres o el barri vell de Girona.

La versió digital de la llista es troba a:

http://travel.nationalgeographic.com/travel/best-trips-2012/