I després

Nova funció infantil aquest diumenge al Centre Excursionista Montclar de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 6 de Novembre, a les 18h, la Secció d’Espectacles del CE Montclar de Sant Feliu de Guíxols, ofereix una nova funció infantil. Aquest cop ens visitarà la companyia Penélope i Aquiles amb l’espectacle “El Butifarra, estem perdent la tradició?”.

El Butifarra és un personatge despert i espontani, que es presenta a cada poble amb els seus baguls, gàbies, sacs i maletes, d’on apareixen les seves joguines sense piles!

Sorprèn amb jocs acrobàtics i malabars de tota índole, amb perícies i al·legories, entrellaça endevinalles transformant-se en personatges de la tradició catalana i desafiant el públic a no perdre-les.

Les tècniques utilitzades a l’espectacle són caixes, pilotes de malabars, baldufes, bola d’equilibri, màstil xinès i acrobàcies

La Secció d’Espectacles ofereix quinzenalment a la seu del CE Montclar una gran varietat d’espectacles infantils perquè petits i grans s’ho passin d’allò més bé. Després de l’espectacle podeu passar pel nostre espai “La Kafeta” on podreu gaudir d’un berenar amb preus molt assequibles.

El preu de l’entrada és de 4€ per persona. L’obertura de portes serà a les 17h, i l’espectacle s’iniciarà a les 18h. Per respecte als actors i al públic procureu ser puntuals!

Podeu consultar la programació d’espectacles a la nostra web:

http://teatremontclar.wordpress.com/programacio/

El més llegit

I després