I després

Aquest divendres, presentació del projecte Rossinyol de la UdG a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols acollirà per primera vegada el projecte Rossinyol de la UdG, que es desenvolupa a partir de parelles de mentors (estudiants universitaris) i mentorats (alumnes de primària i/o secundària) amb l’objectiu d’afavorir la integració cultural, social i lingüística dels alumnes d’origen estranger. El projecte és realitza en conveni entre la UdG, Teixidors de Xarxes i l’Ajuntament de Sant Feliu.

La presentació serà aquest divendres dia 4 de novembre a les 18h al vestíbul de l’Ajuntament, amb la participació de les parelles d’enguany i les intervencions de l’Alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó i del Vicerector de Relacions Institucionals de la UdG, Joaquim Maria Puigvert.

A la nostra ciutat, el projecte Rossinyol compta amb 6 parelles, formades per sis alumnes de la Universitat i sis alumnes procedents de l’IES Sant Feliu i l’IES Sant Elm i durant el període en el qual es desenvolupa, els mentors acompanyaran periòdicament els mentorats per tal que coneguin els diferents espais de la ciutat, llocs d’oci i de diversió, àmbits de producció cultural, entre altres.

El més llegit

I després