Diversos regidors i tècnics es varen desplaçar a la darrera  edició de Municipàlia  que es va celebrar en el recinte firal de la ciutat de Lleida on s’hi exposen les darreres novetats en mobiliari urbà, il·luminació de la via pública, tecnologies de la informació, tractament d’aigües, etc.

En aquesta setzena fira, que va néixer amb la intenció de cobrir les necessitats materials i de servei de les entitats públiques, la delegació es va posar al dia de les novetats que cada any s’hi exposen per tal de comprovar quines es poden aplicar en punts concrets de la Ciutat.

I un d’aquests punts que encara no s’ha acabat de resoldre és sens dubte l’assignatura pendent de la placeta Sant Joan de la que el regidor de Serveis, Joaquim Clarà, va declarar que semblava més un monument al contenidor que una plaça.

Després de quedar fora de servei els contenidors soterrats que s’hi varen habilitar, ara, s’està estudiant una fórmula definitiva que solucioni tant el problema de recollida, sanitari i d’impacte visual.

Recordem que l’Ajuntament ja té aprovada l’assignació econòmica per tal de desterrar   els transformadors que Endesa té davant  de Caja Madrid que migraran cap a l’antic hospital per la banda del carrer del Mall.

Tot i que els pressupostos van molt justos i aquests tipus d’inversions es miren amb lupa, sembla ser que el Govern vol posar punt i final a la situació actual que desmereix una zona molt cèntrica de Sant Feliu creant una barrera i un impacte visual que ha estat motiu permanent de protestes i demandes per part de veïns i comerciants per la imatge que ofereix i els problemes que genera.