I després

Sant Feliu enceta demà els actes del Carnaval

Compartiu aquesta història

La cercavila i el sopar de colles obren demà la programació del carnestoltes guixolenc que s’allargarà fins el dimecres dia 22. A les 7 de la tarda la vintena de colles de Sant Feliu que participaran de les activitats del carnestoltes guixolenc iniciaran la cercavila pels carrers de la ciutat. Començaran al Passeig de Mar i fins arribar a la carpa instal·lada al Guíxols Arena. Allà es farà el sopar de colles amb més d’un miler de persones ja confirmades.

Durant sopar es farà el tradicional Traspàs de la Bomba i s’anunciarà qui és el rei Carnestoltes d’aquest any. En acabat el locutor i presentador de RAC105, Ernest Codina, s’encarregarà de l’animació musical a la mateixa carpa, que obrirà a les 9 del vespre. La Vero Márquez, cap de la colla del Carnestoltes, Els 4 gats, explica que ja ho tenen tot a punt per la festa d’aquest any. La colla mantindrà la tradició en tots els actes previstos, però també es reserva alguna sorpresa.

 

Aquests actes anuncien l’arribada del Carnestoltes a la ciutat. Més de 10 dies d’activitats, que tenen el seu moment àlgid el divendres dia 17 amb la rua de carnaval amb 59 carrosses i comparses participants pels carrers de Sant Feliu. Per aquest 2023 es recupera la normalitat en la programació del carnaval guixolenc. Podeu consultar tota la programació d’enguany clicant aquí.

El més llegit

I després