La cercavila i el sopar de colles obren demà la programació del carnestoltes guixolenc que s’allargarà fins el dimecres dia 22. A les 7 de la tarda la vintena de colles de Sant Feliu que participaran de les activitats del carnestoltes guixolenc iniciaran la cercavila pels carrers de la ciutat. Començaran al Passeig de Mar i fins arribar a la carpa instal·lada al Guíxols Arena. Allà es farà el sopar de colles amb més d’un miler de persones ja confirmades.

Durant sopar es farà el tradicional Traspàs de la Bomba i s’anunciarà qui és el rei Carnestoltes d’aquest any. En acabat el locutor i presentador de RAC105, Ernest Codina, s’encarregarà de l’animació musical a la mateixa carpa, que obrirà a les 9 del vespre. La Vero Márquez, cap de la colla del Carnestoltes, Els 4 gats, explica que ja ho tenen tot a punt per la festa d’aquest any. La colla mantindrà la tradició en tots els actes previstos, però també es reserva alguna sorpresa.

 

Aquests actes anuncien l’arribada del Carnestoltes a la ciutat. Més de 10 dies d’activitats, que tenen el seu moment àlgid el divendres dia 17 amb la rua de carnaval amb 59 carrosses i comparses participants pels carrers de Sant Feliu. Per aquest 2023 es recupera la normalitat en la programació del carnaval guixolenc. Podeu consultar tota la programació d’enguany clicant aquí.