I després

L’Ajuntament publica els comptes de les ONG que treballen sobre el terreny a Turquia i Síria

Compartiu aquesta història

El consistori guixolenc s’ha sumat a les mostres de suport als afectats dels terratrèmols de Turquia i Síria d’aquesta setmana. De moment, L’Ajuntament ha volgut facilitar els números de compte de les entitats sense ànim de lucre i ONG que treballen sobre el terreny a les zones més afectades per les sacsejades sísmiques amb la intenció de poder canalitzar les aportacions i ajudes econòmiques dels guixolencs que ho vulguin.

En aquest sentit el consistori facilita els números de compte del Fons Català de Cooperació, d’Intermon Oxfam o de la Creu Roja, entre d’altres. L’Ajuntament recorda que les entitats que treballen sobre el terreny destaquen que una de les millors maneres de donar suport als damnificats és anant de la mà de les autoritats locals i col·laborar amb les entitats que han treballat històricament a les zones afectades.

A hores d’ara, el nombre de víctimes mortals de les sacsejades de dilluns s’enfila per sobre de les 22.000 i els ferits comptabilitzats són entorn els 80.000. Podeu accediR als comptes i a la informació necessària clicant aquí.

El més llegit

I després