I després

L’Ajuntament espera iniciar en breu les obres de l’Antic Hospital

Compartiu aquesta història

El consistori espera poder executar aviat les obres de rehabilitació i condicionament de l’Antic Hospital per tal de convertir-lo en seu de diferents serveis municipals. El projecte vol reconvertir molts dels espais d’aquest edifici en oficines de diferents serveis que l’Ajuntament té ara repartits en altres immobles, cosa que permetrà recentralitzar en un sol espai serveis que ara estan repartits arreu, alguns d’ells de lloguer.

L’Ajuntament ha tramitat una subvenció per fer front a aquesta reforma. Un dels espais que es deixarà d’usar és el de les Vetlladores del carrer del Mall. Ho explicava l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, a Ràdio Sant Feliu.

 

Justament en les últimes setmanes, un sindicat havia denunciat l’Ajuntament de Sant Feliu davant la inspecció de treball al considerar que l’estat de l’edifici de les Vetlladores posava en perill als treballadors municipals per possibles despreniments. L’alcalde ha restat importància a la denúncia i recorda que aquest sindicat no té cap representativitat a l’Ajuntament

 

Actualment aquest immoble acull les oficines del cementiri municipal, esports, infraestuctures, subministraments i manteniment dels edificis municipals, Punt Jove, Recursos Humans o Seguretat Vial, entre d’altres.

El més llegit

I després