I després

Sant Feliu encara la temporada d’estiu amb bones perspectives

La campanya estival arriba després d’una molt bona Setmana Santa i d’un cap de setmana llarg de Sant Joan que va omplir Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols encara la temporada estival amb bones perspectives després d’una bona Setmana Santa i també d’un cap de setmana llarg de Sant Joan que va fer que la nostra ciutat s’omplís de visitants.

La presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, Alèxia Sánchez, es mostra optimista de cara a la temporada d’estiu i destaca la bona afluència de visitants la Setmana Santa.

Els comerciants Queralt Cargol de Magatzems Guíxols; Jesús Vivo de Reparació de Calçats Sant Feliu i Josefina Prunell de La Ganga, ens expliquen les seves perspectives pels propers mesos.

Des de l’Àrea d’Economia Local de l’Ajuntament, la regidora Núria Cucharero afirma que la perspectiva és bona, semblant a la de temporades anteriors que varen funcionar molt bé.

Un altre dels indicatius de la xifra de visitants a la ciutat és l‘ocupació dels aparcaments, que han mostrat una alta afluència durant el llarg cap de setmana de Sant Joan. El de Ponent ha tingut una ocupació del 75% i el del Mercat d’un 90%. En el referent a les zones blaves de Sant Feliu i Sant Pol, han presentat una ocupació del 85 i 95%, respectivament.

El més llegit

I després