I després

Satisfacció per l’alta ocupació dels aparcaments el cap de setmana de Sant Joan

El de Ponent ha tingut una ocupació del 75% i el del Mercat d’un 90%. Pel que fa a les zones blaves de Sant Feliu i Sant Pol, han presentat una ocupació del 85 i 95%, respectivament

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es mostra satisfet per l’alta ocupació dels aparcaments de la ciutat, tant dels de Ponent i de la Plaça del Mercat, com també de les diverses zones blaves del municipi, durant el llarg cap de setmana de Sant Joan.

Durant el programa Línia amb l’Alcalde d’aquest dijous, l’alcalde Carles Motas donava les xifres d’utilització d’aquest espais. L’aparcament de la Plaça del Mercat ha tingut un 90% d’ocupació i el de Ponent, darrera l’estació d’autobusos, d’un 75%. Pel que fa a les zones blaves, les de Sant Feliu han presentat una ocupació del 85% i les de Sant Pol, del 95%.

Durant l’espai, l’alcalde també ha recordat que s’estan acabant les actuacions a l’aparcament de la carretera de Tossa i que la previsió és que a partir del proper dilluns es comenci a col·locar la nova il·luminació i que dimarts o dimecres ja s’hi pugui aparcar.

El més llegit

I després