I després

MESCat critica l’import del canvi de lloc i model dels contenidors de l’Avinguda Juli Garreta

Compartiu aquesta història

MESCat critica que l’Ajuntament de Sant Feliu “es comprometi a pagar 80.000 euros cada any, 600.000 al final de la contracte, pel canvi de lloc i model de la recollida d’escombraries” a l’Avinguda Juli Garreta.

Aquesta crítica del regidor de la formació, Pere Albó, arriba després de que es donés compte en el Ple Municipal d’ahir a la nit d’aquest fet. Albó explica que abans de la reforma d’aquest carrer, els contenidors estaven situats a la mateixa avinguda i que “les obres de remodelació de la zona van fer que es retiressin les dues bateries de quatre contenidors cadascuna que hi havia, que es van desplaçar davant de l’antic Cal Canari”.

El grup municipal explica que l’Ajuntament “ha decidit en les darreres setmanes eliminar definitivament aquestes bateries de contenidors i utilitzar el model de contenidors-remolc a la zona” que “s’han situat a pocs metres d’on ja estaven les bateries de contenidors i s’han ubicat als travessers dels carrers adjacents”. El grup afirma que aquests contenidors s’han desplaçat “només uns quants metres d’allà on eren abans”.

Albó considera d’“absoluta improvisació” tot el que afecta a les obres de Juli Garreta. El regidor afirma que “es veu que el projecte tampoc va preveure que s’havien de recollir escombraries” i també creu que “el cost de canviar els contenidors de lloc uns pocs metres és absolutament irracional”.

El més llegit

I després