I després

Guíxols des del Carrer critica l’aprovació de la modificació del POUM de les Penyes en el Ple d’ahir

Compartiu aquesta història

Guíxols des del CarrerEn Comú Podem lamenta “la passivitat” de l’Ajuntament “davant un nou atac a la franja paisatgística del litoral” després de que en el Ple Municipal d’ahir a la nit s’aprovés una modificació puntual del POUM a l’entorn de Les Penyes.

La formació explica que es tracta “d’una modificació urbanística que afecta a un espai sensible del litoral, situat a menys de 500 metres de la costa i amb unes pendents que ronden el 20%”.

El grup municipal explica que el Pla director urbanístic de la Costa Brava contempla la figura dels anomenats ambients edificats, a través dels quals es defineixen àmbits territorials formats per sòls urbanitzables amb cases aïllades que tenen una clara identitat de paisatge i sobre els quals pot recaure una protecció diferenciada. Ens ho explica el regidor de la formació, Jordi Lloveras.

Pels Comuns de Sant Feliu, “el problema” és que a la nostra ciutat “no s’ha fet res, no s’han definit aquests ambients edificats a tocar de la costa, i això resta força al municipi davant dels propietaris del terreny a l’hora d’actuar amb determinació per poder reduir edificabilitats i densitats en alguns entorns”.

La formació critica “la poca determinació del govern municipal per frenar l’especulació immobiliària que es dona en determinats àmbits sensibles de la ciutat” i han anunciat que presentaran al·legacions a la modificació “sense descartar altres accions”.

El més llegit

I després