I després

Sant Feliu defensa la continuïtat de l’abocador de Solius

Compartiu aquesta història

(Fotografia: Ràdio Llagostera).

Aquesta setmana el diari El Punt Avui explicava que el Tribunal Suprem no admetia a tràmit els recursos presentats per evitar el tancament de l’abocador de Solius. Això obre la porta a que es pugui demanar l’execució de la sentència que ordenava el tancament d’aquesta instal·lació situada al terme de Llagostera.

Ara els municipis de Llagostera, Santa Cristina, Castell-Platja d’Aro, Calonge i Sant Feliu de Guíxols, que són els que usen aquest abocador, hauran de cercar una alternativa on llençar la seva fracció resta.

Una alternativa que passa per usar la instal·lació de Lloret de Mar, cosa que encarirà el servei.
Davant d’aquesta possibilitat l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, defensa la continuïtat de l’abocador de Solius, ja que segons recull el mateix diari, la vida útil d’aquesta instal·lació és a punt de finalitzar i per tant el més lògic és continuar usant l’abocador de Solius.

De fet la resta d’Ajuntaments de la zona d’afectats pel possible tancament de l’abocar consideren una mala notícia el tancament, sobretot per que no hi ha cap alternativa possible, i reclamen solucions.

El més llegit

I després