I després

El festival Porta Ferrada apadrina el club de bàsquet Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha presentat al pavelló de la Corxera l’acord de col·laboració entre el club local de bàsquet i el Festival Porta Ferrada.
A partir d’ara el reconegut Festival serà el principal sponsor del club esportiu i serà present a la samarreta del primer equip del club i també de les categories inferiors.

A banda d’associar l’entitat esportiva amb el festival internacional de música, l’acord de patrocini també suposa un important incentiu econòmic pel club de bàsquet tal i com ha reconegut el president de l’entitat Jordi Pujol.

 

Un dels programes que es veurà beneficiat d’aquesta col·laboració és el bàsquet social, pel qual el club, amb l’ajuda de l’Ajuntament, ofereix beques a la quota i les fitxes federatives a infants i joves amb rendes baixes de Sant Feliu. Un programa que fa anys que es fa i que necessita de suport econòmic.

Amb aquest acord de patrocini, que se suma als que ja tenia l’entitat, el Festival Porta Ferrada aposta per ajudar a la pràctica i la formació esportiva als joves de la ciutat per a que tinguin objectius i un oci saludable. Ho explica Sergi Rosselló , director adjunt del festival.

 

Aquest diumenge a quarts de sis de la tarda el club de bàsquet farà la presentació oficial de tots els equips que ja lluiran la samarreta amb el nou patrocini. Una samarreta que s’estrenarà el mateix diumenge amb el derbi del primer equip ganxó contra el Palamós.

No serà l’única novetat del partit, ja que també s’estrenarà la nova il·luminació LED i sostenible del pavelló de la Corxera que s’ha instal·lat en els darrers dies.

El més llegit

I després