L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha difós una nota a través de la qual celebra la decisió del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que confirma la segona línia de P3 per al curs vinent pel col.legi Mn. Baldiri Reixach.

Tant l’alcalde, Carles Motas, com el regidor d’Educació, Josep Ramon Llobet, consideren una gran notícia per Sant Feliu de Guíxols que finalment es mantinguin les dues línies de P3 en aquest centre, i es garanteixi la mateixa plantilla de mestres que hi havia al 9 de juny al col.legi.

Han estat setmanes d’incerteses, i també de molta feina, des que l’Ajuntament i el Consell Escolar Municipal de Sant Feliu de Guíxols exercissin la pressió compartida sobre el Departament per evitar que es materialitzés la decisió de la Generalitat de canviar els criteris i apujar la ràtio d’alumnes, cosa que provocava que només hi hagués una sola línia al Baldiri al curs vinent.

Tal com s’argumentava ara fa dues setmanes, “l’increment d’alumnat va en perjudici de la qualitat en l’atenció dels alumnes a les aules, i sobretot té una altra perjudicada: l’escola”.

Per l’alcalde, Carles Motas, “amb la qüestió del Baldiri es veu la força d’una ciutat. La comunitat educativa va mostrar el seu suport davant l’error del departament d’ensenyament d’eliminar una línea de P3 de l’escola Baldiri Reixac”. Tal com ha expressat l’alcalde, “junts hem demostrat la nostra força”.

També es subratlla que el regidor d’Educació, Josep Ramon Llobet, ha estat en contacte permanent amb el Departament i amb l’escola, treballant intensament per aconseguir aquesta solució “molt satisfactòria per la ciutat”, ha expressat.

A la foto d’arxiu, representants municipals, la direcció del Baldiri i dels centres educatius amb el director territorial d’Ensenyament a Girona, en un dels dos desplaçaments que va fer a Sant Feliu el dies 14 i 15 de juny.