I després

PRESENTACIÓ DE PROJECTES ESTRATÈGICS AL TEATRE

Compartiu aquesta història

Com ja havíem avançat, aquests dies s’està anunciant des de l’Ajuntament que aquest divendres a les 8 del vespre es farà un acte informatiu institucional obert a tothom al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, on els caps dels tres grups que integren l’equip de govern de la ciutat rendiran comptes amb la ciutadania després de dos anys de legislatura i es presentaran els projectes de futur.

Tot i que es reserva el contingut per l’acte, del qual només es farà un avançament a la premsa el matí del mateix divendres, demanàvem a Carles Motas en el programa “Línia amb l’alcalde” de la nostra emissora, si ens podia comentar algun detall. Motas declarava que “cal avançar que no serà un acte llarg, ni pesat, ni es tracta d’un míting, es preveu una durada d’entre 40 i 50 minuts, on farem un repàs de les accions més importants realitzades en aquest primer tram i on es podran veure projeccions dels projectes futurs a la ciutat en els propers anys, que volem compartir amb la ciutadania, perquè no es doni el cas que s’ho trobin sense abans haver-ho presentat públicament”.

Motas no donava gaires detalls, excepte l’avançament d’un dels projectes més importants com és l’actuació a l’entorn de l’Asil Surís que, segons apuntava, començarà a agafar forma, a partir del mes de gener, “el que serà el parc més gran de la ciutat que es vol fer dins d’aquesta legislatura”.

L’alcalde concloïa recordant que “sempre diem que per fer actuacions cal una planificació prèvia per afrontar els projectes estratègics, assegurar la capacitat econòmica per afrontar-los, la distribució del finançament que s’ha de fer, no només per aquests projectes, sinó les demandes d’inversió diària per voreres, asfaltats, necessitats específiques de carrers i edificis municipals. I ho volem explicar obertament en aquest acte públic, en un nou format molt dinàmic i amb projeccions amb pantalla per tal de percebre tots els detalls dels projectes”.

El més llegit

I després