L’empresa The Project ha anunciat als mitjans que després de l’èxit de vendes del concert d’Antonio Orozco, a falta d’un mes i mig de la data del concert, i davant l’allau de peticions d’entrades, la direcció del Festival de la Porta Ferrada, d’acord amb l’artista, ha optat per un canvi de recinte al Guíxols Arena.

Ja s’havia avançat que quan la venda d’entrades superés el límit de la capacitat de l’Espai Port, els concerts es traslladarien al recinte de Vilartagues, adaptat després d’una reforma integral de l’espai que l’ha convertit en un centre plurifuncional preparat per acollir concerts multitudinaris i que compta amb pistes poliesportives, grades per acollir espectacles de tota mena com ara el circ, exhibicions, motorshows, parking, etc.

Les entrades adquirides per l’Espai Port seran igualment valides i l’organització reubicarà totes les localitats de grada, adaptant-les al nou espai que compten que avancen que presentarà un magnífic aspecte.

També s’anuncia que el concert començarà a les 22.45h. per donar temps a arribar a totes aquelles persones que, per un motiu o altre, no s’hagin pogut assabentar del canvi d’espai.

Les entrades disponibles pel Guíxols Arena es posaran a la venda aquest dimecres, 5 de juliol als canals de venda habituals. www.festivalportaferrada.cat