I després

Sant Feliu acull l’entrega de premis del ‘Guíxols Flors at Home’ i del Concurs de Teatre Amateur aquest dissabte

Dissabte 4 de juliol Sant Feliu de Guíxols celebrarà dues entregues de premis presencials: la del Guíxols Flors at Home i la de la XV edició del certamen de teatre amateur. La primera es farà als Jardins del Monestir, i la segona, al pati del Teatre-Auditori Narcís Masferrer, amb totes les mesures de prevenció i seguretat pertinents.

Compartiu aquesta història

Durant l’estat de l’alarma per l’emergència sanitària derivada del coronavirus es van veure afectats múltiples esdeveniments de tot tipus, però amb especial èmfasi els del món cultural. En el cas de Sant Feliu de Guíxols, un dels exemples és el Guíxols Flors, que es va poder readaptar per convertir-se en el Guíxols Flors at Home, una versió virtual i casolana del tradicional concurs de fotografies de plantes i flors de la ciutat.

D’altres actes directament es van haver d’aplaçar o cancel·lar, com ara la XV edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que coorganitzen l’Ajuntament de la població i l’Agrupació Teatral Benet Escriba.

Si ara parlem precisament d’aquests dos esdeveniments culturals locals, el Guíxols Flors at Home i el Concurs de Teatre Amateur, és perquè el proper dissabte, 4 de juliol, es fa un acte d’entrega de premis per a cadascun d’ells.

La cerimònia d’entrega de guardons del Guíxols Flors at Home serà a les 19:00 hores als Jardins del Monestir, i ja s’ha avisat als guardonats. L’accés es pot fer màxim amb un acompanyant i se n’ha d’obtenir confirmació oficial. Per altra banda, l’acte del Concurs de Teatre Amateur se celebrarà una hora més tard, a les 20:00 hores, en aquest cas al pati del Teatre-Auditori Narcís Masferrer, i hi assistiran els convidats de l’Agrupació Teatral Benet Escriba també amb confirmació d’assistència. Totes dues cerimònies comptaran amb les mesures de seguretat i prevenció oportunes.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Núria Cucharero, ha explicat que “volíem que fossin uns premis presencials, en part també com a acte de celebració de l’arribada a la nova normalitat”. “És molt més agradable i positiu poder tornar-nos a veure les cares, i veure en persona aquells que van voler contribuir en algun dels dos concursos per mitjà de la seva participació activa”, ha conclòs la mateixa edil.

El més llegit

I després