La tradicional campanya del Guíxols Flors, que cada any omple de flors i plantes Sant Feliu, ha hagut de ser anul.lada en la seva versió tradicional degut a les prohibicions de moviment per l’estat d’alerta.

Des de l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, però, s’ha readaptat la proposta i ara serà Guíxols Flors at Home. La regidora d’esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, ens explica en què consistirà aquesta nova iniciativa:

Hem decidit engegar el Guíxols Flors però en una versió des de casa. L’hem anomenat Guíxols Flors at Home i el que volem és que inundem les xarxes socials de fotografies de plantes i flors, que aquests dies estan molt boniques.

La idea és que els ciutadans i ciutadanes puguin enviar un màxim de 3 fotografies de plantes i flors per persona i seguint les indicacions que hi haurà a les bases, que properament es publicaran al web i xarxes socials de l’Ajuntament.

Cucharero explica que aquests enviaments “es podran fer a través de correu electrònic, Whatsapp i també etiquetant a les imatges des d’Instagram i Facebook amb #guixolsflorsathome. L’enviament de les imatges s’haurà de fer de l’1 al 7 de maig, i també hi hauran premis”.

Aquests premis seran un primer, un segon i un tercer, en diverses modalitats, a més de premis populars que seran fruit d’un concurs a les mateixes xarxes: premi al millor balcó, millor jardí o la fotografia més votada. També hi haurà una categoria infantil.

La regidora espera que l’entrega de premis als guanyadors es pugui fer “quan ja sortim d’aquest confinament, en un acte públic on ens puguem trobar tots plegats”.