Aquest cap de semana, Sant Feliu de Guíxols ha acollit la 51 Guíxols Medes, la regata més antiga organitzada ininterrompudament a Catalunya. La prova ha comptat amb 17 vaixells en les classes de Solitaris, A Dos i Altura.

En categorIa Solitaris, amb dues embarcacions participants, s’ha imposat Xpress del Club Nàutic Arenys de Mar. En classe A Dos, amb cinc embarcacions, la victòria ha estat pel vaixell Smerit. En Altura, amb deu vaixells, l’or ha estat per l’Enjolit del Club Nàutic Costa Brava – Club Vela Palamós.

La situació meteorológica va retardar dissabte l’inici de la prova i va propiciar un canvi de recorregut, que va ser escurçat. Els regatistes van sortir de Sant Feliu de Guíxols, van anar fins la Boia Odas i van tornar al voltant de la mitjanit de dissabte a diumenge al port de Sant Feliu.

L’entrega dels guardons, els tradicionals lingots de plata, va tenir lloc aquest diumenge i va comptar amb representants del Club Nàutic de Sant Feliu, la Federació Catalana de Vela i l’assistència del segon tinent d’alcalde de Sant Feliu, Josep Saballs.