I després

Sant Feliu acull la 51 edició de la Guíxols Medes

Compartiu aquesta història

Aquest cap de semana, Sant Feliu de Guíxols ha acollit la 51 Guíxols Medes, la regata més antiga organitzada ininterrompudament a Catalunya. La prova ha comptat amb 17 vaixells en les classes de Solitaris, A Dos i Altura.

En categorIa Solitaris, amb dues embarcacions participants, s’ha imposat Xpress del Club Nàutic Arenys de Mar. En classe A Dos, amb cinc embarcacions, la victòria ha estat pel vaixell Smerit. En Altura, amb deu vaixells, l’or ha estat per l’Enjolit del Club Nàutic Costa Brava – Club Vela Palamós.

La situació meteorológica va retardar dissabte l’inici de la prova i va propiciar un canvi de recorregut, que va ser escurçat. Els regatistes van sortir de Sant Feliu de Guíxols, van anar fins la Boia Odas i van tornar al voltant de la mitjanit de dissabte a diumenge al port de Sant Feliu.

L’entrega dels guardons, els tradicionals lingots de plata, va tenir lloc aquest diumenge i va comptar amb representants del Club Nàutic de Sant Feliu, la Federació Catalana de Vela i l’assistència del segon tinent d’alcalde de Sant Feliu, Josep Saballs.

El més llegit

I després