I després

SANT FELIU: 7 NOTÍCIES, 7 IMATGES

Compartiu aquesta història

2 ACTIVITATS DEL PLA DE BARRIS
Aquest dijous, 8 de Maig a les 8 del vespre tindrà lloc una xerrada en l’àmbit del Pla de Barris, sobre Networking i emprenedoria social a càrrec d’Àngel Pérez, per informar sobre com utilitzar els mitjans tecnològics per expandir un negoci per tot el món a través del Networking. També s’incidirà en l’emprenedoria social. Recordeu, aquest dijous a les 8 al Clúster del Pla de Barris, del carrer Sant Adolf , 18. Activitat oberta i gratuïta.
El Pla de Barris serà present en el proper II Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de maig de 2014 al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge, un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es. Hi ha espais d’exposició per empreses, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte l’empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies. Pla de Barris informarà a les persones interessades de les facilitats que s’ofereixen a l’hora d’iniciar un negoci en el barri del Puig-Eixample de Llevant, així com dels nous projectes que es posaran en marxa com el viver de dissenyadors i el mercat ecològic, que requereixen de la recerca de professionals que treballin dins d’aquests sectors. Descarregueu-vos el programa a: www.baixemporda.cat

PLABARRIS FACE

 

DIVENDRES, ACTE DEL GRUP OPINA-S
El proper divendres, 9 de maig, a les 20:00h en el Centre Cívic de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols, el grup Opina-S organitza un acte obert a tothom amb l’enunciat “Una Espanya i Europa Federal”. En aquesta ocasió es comptarà amb la presència del diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Ferrán Pedret Santos, per parlar del federalisme i presentar el seu llibre “Nosaltres els Federalistes”.

OPINAS

PRESENTACIÓ A SFG DE LA RUTA DE L’ARDENYA
El proper divendres 9 de maig a les 19.00 hores es presenta al Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols la Ruta de l’Ardenya, un recoregut de 93 kilòmetres dividit en 7 etapes que discorre entre els municipis que conformen l’espai. Es pretén posar en valor el potencial paisatgístic, geològic, històric, arquitectònic del Massis, a l’hora que es dona la importància que es mereix a un patrimoni natural únic.
A l’acte de presentació hi assisteixen el Sr. Francesc Nadal Alonso, president del Consorci Ardenya Cadiretes, el Sr. Josep Santané, Tècnic de l’ajuntament de Tossa de Mar i implicat en el projecte de la ruta des de l’inici.i el Sr. Albert Galceran. Tècnic del Consorci Ardenya Cadiretes. Es presenten els dos formats de difusió de la ruta, les fitxes en paper i l’aplicatiu mòbil d’autoguiatge. Trobareu més informació a: http://ardenyacadiretes.cat/?page_id=486

ARDENYA WEB

 

CONCERT MEDITERRANI DE LA CORAL CYPSELLA
La Coral Cypsella, del Centre Excursionista Montclar, celebrarà el proper diumenge, 11 de maig, a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, un concert de commemoració del 30è aniversari de la fundació de la coral amb un espectacle audiovisual anomenat “Cants de la Mediterrània”, on les veus dels seus 43 components, sota la direcció de Monti Galdón, es barrejaran amb les imatges tot convidant a navegar per les aigües del nostre mar interpretant cançons dels diversos països que l’envolten.
Les entrades es troben a la venda al preu de 6 euros a l’Oficina de Turisme i també despatxaran a la taquilla del teatre des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

CYPSELLA FACE

 

EXPO DE L’ESCOLA D’ART ALBERTÍ
Fins el 18 de maig al Pati de l’Ajuntament, ja s’hi pot contemplar una exposició de treballs dels alumnes del Centre Albertí d’Art i Disseny de Sant Feliu de Guíxols. Podeu visitar-la de dilluns a dissabte de 10 a 13h. i de 16 a 19h. el diumenge de 10 a 14h.
Aquest dissabte, 10 de maig, es farà un vernissatge obert a tothom a les 19h. i es comptarà amb l’assitència de les responsables Carola Ellemberger i Pilar Esteva a més d’alumnes de les diverses tècniques que s’imparteixen en el centre.

ALBERTÍ FACE

 

EXPOSICIÓ CATALANO-MARROQUINA A LA BIBLIOTECA
Des del 7 de maig fins el dia 26 a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit hi trobareu una exposició d’Ikram El Hyani i Nabil Taleb que gira al voltant de les cultures marroquina i catalana: l’art i la creativitat ens deixen contemplar i tastar l’estètica i l’harmonia de l’univers i de la naturalesa, amb la combinació dels seus colors. Declaren que “a l’hora de pintar un quadre, has de triar els colors que utilitzaràs segons el tema en el qual t’has inspirat en un període de temps determinat. Aquesta elecció no és fàcil. Malgrat això, mirem de triar colors que s’ajustin a la realitat. Les nostres obres expliquen una història d’idees a través dels colors harmoniosos: el blau pur del cel que es reflecteix en el mar i la llum radiant del sol que il·lumina tots els racons del món.
La pintura és una eina de l’expressió artística de la humanitat vers la natura i també una impressió de l’artista, de les seves emocions i sentiments”.

ikram i nabil

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ENDURANCE A SFG
El duet de Jordi Olesti i David Burgos (CN Port Ginesta) es van imposar el migdia del passat diumenge en la prova del Campionat de Catalunya d’Endurance 2014 de Motonàutica organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu i la Federació Catalana de Motonàutica, puntuable pel Campionat de Catalunya. La seva embarcació, amb motor Yamaha, es va classificar en el primer lloc en les dues rondes disputades davant de la badia de Sant Feliu de Guíxols.
La segona posició de la prova fou per Josep Perarnau (CN Arenys de Mar) i la tercera, per a Alfredo Lorenzo (CV Canet). José María Izquierdo, que havia estat segon en la primera ronda, es va haver de retirar en la segona, mentre que les altres dues embarcacions, d’Alessandro Pelucca i Xavier Tur, també es varen retirar per problemes tècnics abans del final de la primera ronda i ja no varen poder tornar a prendre la sortida.

unnamed

El més llegit

I després