Aquest divendres al migdia, s’inaugurarà oficialment el nou restaurant de l’antic edifici del Nàutic Vell de Sant Feliu de Guíxols que estarà regentat per Mercè Pellicer i que portarà el nom de Sa Marinada.
L’acte, organitzat conjuntament amb la Cambra de Comerç, comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, altres autoritats i representants de diversos àmbits.
S’han programat alguns parlaments que, segurament, faran incidència en la transformació i recuperació d’aquest edifici, en el qual s’hi ha fet una important inversió per al seu equipament, les escomeses dels serveis de subministrament i un munt de detalls de qualitat com la seva espectacular terrassa elevada i enfustissada sobre el mar, que compta amb una vista privilegiada sobre la badia.
No només serà un important actiu en el sentit de la recuperació de l’edifici i de l’ampliació de l’oferta gastronòmica de qualitat a Sant Feliu, sinó que Mercè Pellicer ha recuperat als treballadors que tenia en la passada etapa a la taverna de Sant Pol, que han pogut tornar a recuperar un lloc de treball i que a l’estiu arribaran a conformar un equip d’unes 35 persones..
Pellicer declarava a la nostra emissora que no busca cap punt de referència respecte a la seva passada etapa a Sant Pol, que no ho contempla com una continuació sinó com un nou punt de partida. Afegia que ella i el seu equip venen a Sant Feliu per integrar-se en l’oferta global de la ciutat, a sumar i a aportar. També va destacar que els peixos salvatges formaran la principal matèria primera de la seva cuina i que també donarà servei de catering a les embarcacions que desitgin organitzar els seus àpats a bordo.
Després dels primers actes institucionals d’aquest divendres, hi haurà una segona visita d’invitats que tindran l’ocasio de visitar el nou restaurant ha recuperat i millorat un entorn que amb el pas dels anys s’havia degradat on Ports de la Generalitat, Ajuntament i Cambra de Comerç varen decidir actuar i cercar noves possibilitats per tal de poder gaudir d’un entorn paisatgístic de primer ordre.

FALDILLA MARINADA