I després

Salvador Maranges bat el rècord d’Espanya i Catalunya al campionat màster de Catalunya

Va batre els rècords de salt de perxa i alçada que ja havia establert ell mateix, a més de quedar primer en salt de llargada

Compartiu aquesta història

El ganxó Salvador Maranges va participar aquest passat diumenge al Campionat de Catalunya Máster Individual celebrat a Barcelona, a l’Estadi Joan Serrahima, on hi va obtenir el rècord d’Espanya de salt de perxa i el rècord de Catalunya de salt d’alçada, en la categoria màster 65.

L’atleta de Sant Feliu ens explica que per batre el rècord d’Espanya ha superat el rècord anterior, que tenia ell mateix, saltant fins a 3,40 metres. Al campionat també hi va batre el rècord de Catalunya en salt d’alçada, a més de participar en salt de llargada, on va quedar en primera posició. Així ens ho explica Maranges.

L’atleta ganxó va participar en les proves amb algunes molèsties a l’engonal però va poder competir sense problemes. L’esportista es queda amb molt bones sensacions pels grans resultats obtinguts en les 3 proves on va participar i ens explica quines seran les properes competicions de les que formarà part.

Maranges afirma que afronta les properes proves amb molt d’optimisme i amb una mentalitat molt positiva. Al mes de maig, l’esportista ja es va proclamar campió de les proves de perxa, llargada i alçada en el Campionat Màster d’Espanya.

Maranges durant la prova de salt de perxa on va batre un nou rècord

El més llegit

I després