I després

Aquest diumenge arribarà fins a Sant Feliu la trobada d’embarcacions de vela llatina

Seran a la ciutat durant el matí i l'hora dependrà de com bufí el vent i la velocitat que puguin agafar les embarcacions

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge dia 18 al matí arribaran fins a Sant Feliu de Guíxols les embarcacions que formen part de la 31a edició de la trobada d’embarcacions tradicionals Calella de Palafrugell.

Aquesta trobada torna a la nostra ciutat després que Sant Feliu en fos la primera seu l’any 1982. Així ens ho explica Pere de Prada, membre de l’Associació dels amics de la vela llatina de Calella de Palafrugell.

Aquesta trobada sortirà demà al matí des de Calella de Palafrugell, passarà per Palamós i arribarà fins a Sant Feliu diumenge. Una desena d’embarcacions de vela llatina seran les que participaran en l’activitat, tot i que des de l’organització no poden especificar quantes arribaran a la nostra ciutat ja que poden haver-hi canvis de darrera hora.

Està previst que s’acostin fins Sant Feliu durant el matí, però l’entitat no pot especificar l’hora exacta ja que les embarcacions depenen de com bufí el vent. Aquests vaixells de vela llatina són una representació del mediterrani, segons ens comenta de Prada.

L’associació ha estat fent classes de vela llatina al Club Nàutic de Sant Feliu i altres municipis durant aquest passat hivern, unes classes que s’aturen durant aquesta època de l’any perquè l’entitat pugui participar en les diverses trobades que s’organitzen dins i fora del país.

El més llegit

I després