I després

Retrets a la renovació del pacte de govern entre Tots per Sant Feliu i el PSC

Compartiu aquesta història

Ahir s’anunciava que Tots per Sant Feliu i el PSC revalidaven el pacte de govern municipal a l’Ajuntament de Sant Feliu pel proper mandat, un pacte que no ha agradat a la resta de partits que van aconseguir representació a les passades eleccions.

Toni Carrión, candidat de Junts per Sant Feliu, creu que no es tracta d’un pacte per afavorir a la ciutat i afirma que el nou  govern comença amb molt poca credibilitat.

Els partits que quedaran a partir de demà a l’oposició situen al centre de la diana al PSC, a qui retreuen haver donat la majoria al govern de Motas en comptes de deixar el govern en minoria i amb la necessitat de pactes puntuals en els grans temes de ciutat. Sílvia Romero  és la cap de llista d’Esquerra.

En termes similars es pronuncia el cap de llista de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras.

Pere Albó, de MEScat retreu igualment als socialistes la manca d’autocrítica després dels resultats del 28 de maig, però també a la resta de formacions per haver estat incapaces d’articular una alternativa al govern Motas.

Albó confirma converses incipients per intentar un govern alternatiu com avançava el Diari El Punt fa uns dies.

El pacte anunciat ahir es materialitzarà demà en el ple de constitució de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols on els 21 regidors i regidores electes prendran possessió de l’acta i escolliran en votació secreta al nou alcalde o alcaldessa de Sant Feliu.

El més llegit

I després