I després

SAINT TROPEZ FINALISTES AL SONA 9

Compartiu aquesta història

El grup ganxó de rock melòdic, Saint Tropez (Victor Garcia, Gerard Valverde, Xavi Calvet i Borja Pérez) ha aconseguit arribar a la fase final de la catorzena edició del concurs Sona 9 que organitza la revista Enderrock amb la col.laboració de l’emissora iCat FM, TV3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
La formació és una de les 5 bandes, de les 170 propostes que s’hi varen presentar, superant dues garbellades de 20 i 10 grups respectivament que haurà de disputar la final amb les altres quatre formacions (Ian Sala, Manuela Kant, Pantaleó i Trau)..
Entre les proves superades hi destaquen els concerts a l’escenari de l’antiga fàbrica Damm a Barcelona. També varen superar tres proves en una que consistien en fer una versió en català d’una altra formació (varen versionar el “across the univers’ de The Beatles), adaptar i musicar un poema d’un autor català (que fou “si dic la por”, de Míriam Cano) i defensar aquestes peces a més de part del seu repertori en un concert de 30 minuts al Barcelona Acció Musical – Festes de la Mercè, el 21 de setembre passat.
Encara calen dues proves per accedir a la gran final: l’enregistrament d’un tema inèdit als estudis La Bucbonera de Caldes de Montbui (realitzat el passat 30 d’octubre) i un concert acústic a iCat.cat que resta pendent.
Quan finalitzin aquestes dues proves i el jurat les revisi, es decidirà quins són els 3 grups que disputaran la gran final l’11 de novembre a la mítica Sala Apolo del Paral•lel de Barcelona.
Després de fundar i de militar a diverses bandes, aquesta formació va néixer l’any 2010 en format de trio (Victor Garcia, Gerard Valverde, Xavi Calvet), debutant a Madrid i més tard s’hi va incorporar Borja Pérez com a segon guitarra.
Més que escriure o parlar-ne, val la pena escoltar-los tot accedint a un tastet del seu repertori a través de l’enllaç: sainttropez.bandcamp.com
Per fer un seguiment cronològic de les notícies editades sobre les eliminatòries de l’actual Sona 9 us podeu adreçar al següent recull: http://www.enderrock.cat/sona9/cercador/saint+tropez&tipus=noticies

El més llegit

I després