És de domini públic que Sant Feliu compta amb la sala més espectacular de les seves característiques de la Costa Brava, un espai polivalent on s’hi poden oferir espectacles en diferents formats.
Unes quantes direccions han intentat activar-la essent, en diferents etapes, una sala amb ofertes volàtils, indefinides i a voltes amb infraestructures bàsiques deficients com el so, la llum, el manteniment en general o fins i tot el canvi de nom.
Actualment la nova direcció vol donar-li una sortida integrant-se en el teixit social de la Ciutat, facilitant el seu us, permetent que es transformi en un espai a tenir en compte per a tot tipus d’actes i espectacles organitzats per les entitats locals de forma molt assequible i compromesa amb les iniciatives que facin poble.
També preveuen continuar amb els balls dels diumenges i oferir una actuació destacada cada mes per aportar qualitat a l’oferta de Sant Feliu.
De cara a l’estiu es pretén que es converteixi en un centre d’espectacles variats destinats al turisme de tota la Costa Brava i de les Comarques Gironines, per la qual cosa la direcció ha distribuït a tots els centres turístics la següent circular que inclou una interessant fitxa tècnica:
“La sala Las Vegas apareix a la cruïlla entre la necessitat de dotar la Costa Brava de sales de ball i de concerts de primera línia, la voluntat professional d’ampliar l’espectre de propostes i continguts, i la reivindicació d’un determinat enfocament de l’empresa i del fet cultural.
Com a Auditori, ofereix una magnífica visibilitat de l’escenari (12x7x7 m.) des de qualsevol punt, i les seves dimensions (800 m2.) permeten una ràpida transformació en sala de festes, on les taules il·luminades, el parquet a la pista de ball, i el disseny de les seves tres barres li confereixen un ambient elegant i sobri. Vintage.
El fet que Las Vegas estigui equipat amb la darrera generació d’equips de il·luminació espectacular i so, permetrà també iniciar sessions de Discoteca, amb show a escenari, a partir d’aquest novembre.
Las Vegas no s’adscriu a cap gènere, ha estat dissenyat i creat per agradar a molts públics. La seva proposta serà variada, atrevida, i molt actual. L’absència de locals similars a la costa el converteixen en un pol d’atracció important pel client internacional durant la temporada d’estiu. A la vegada, Las Vegas també és el marc ideal per realitzar convencions, congressos, festes privades i esdeveniments de tot tipus”.

Contacte Las Vegas
C/ Colom, 11
17220-St. Feliu de Guíxols
www.lasvegascostabrava.com
www.facebook.com/lasvegascostabrava
https://twitter.com/SalaLasVegas

CARTELL FALDILLA

Tel: 658882214