MURIEL CASALS A SANT FELIU

Ara és l’hora, la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per reivindicar la celebració de la consulta del 9-N i fer campanya a favor del doble sí en la votació, va aplegar mig centenar de socis i simpatitzants divendres a Sant Feliu per fomentar el voluntariat en les pròximes setmanes, informava aquest cap de setmana El Punt Avui. La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, va llançar un missatge de “confiança” que la consulta s’acabarà fent: “Totes les dates del calendari, fins ara, s’han anat complint i si hi ha altres alternatives, ja les diran”, fent referència als partits polítics del bloc sobiranista, dels quals va destacar la “unitat per fer front als entrebancs”. Casals va demanar als assistents una última dosi de “paciència, respecte, confiança i disciplina”, durant la Gigaenquesta, per demanar com hauria de ser la nova Catalunya independent, i la campanya per mirar de convèncer indecisos en els dies previs a la votació.
L’objectiu és arribar a aconseguir un mínim de 500.000 vots cap al sí i sí, una missió per a la qual necessiten captar més donatius econòmics. També, per guarnir de groc carrers, edificis i monuments del país. A Sant Feliu, l’alcalde, Joan Alfons Albó, va avançar que guarniran les entrades a la població, l’estàtua de la sirena i alguns pins del passeig. I potser, va bromejar, repintaran la façana de l’Ajuntament, que ja és groga.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació