I després

LES LLAMBORDES SUBSTITUIRAN EL SAULÓ

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu s’ha decidit substituir el sauló de la vorera paral·lela a l’escola l’Estació per la banda del carrer Hériz. Aquesta és una conversió que ja estava prevista fa uns mesos però precisament quan es va dissenyar el tractament del carrer, en funció de les característiques de l’edifici de l’antiga estació del tren es va voler donar aquest tractament més amable però a la pràctica els resultats no han estat del tot satisfactoris ja que després de les pluges, el pas es converteix en fang.
D’altra banda, hi ha propietaris de gossos que els porten a aquest espai atrets pel sauló i no recullen les defecacions malgrat que s’ha actuat per activa i per passiva amb senyals tant a la paret del centre com al terra.
Les constants queixes dels usuaris afectats, ha provocat que es prengués aquesta decisió i, considerant les característiques de l’espai, al carrer Hériz es prefereix posar llambordes en comptes de les clàssiques lloses, que són més impersonals, amb un cost de 5000 euros i al carrer Santa Teresa, continuarà el sauló però tractat amb resines. També es farà una actuació important amb aquest tipus de sauló al parc infantil de l’Avinguda de Canàries, a tocar del carrer Rufo, al carril bici i a la parada de taxis del passeig amb una inversió total de 47.000 euros.

El més llegit

I després