GANXOTAPES TARDOR ES POSA A PUNT

Degut a l’èxit de les anteriors edicions, aquesta tardor arriba el Ganxotapes Tardor 2014 a Sant Feliu que se celebrarà des de l’11 d’octubre fins el 16 de novembre 2014.
En aquesta edició, 28 participants proposen les seves tapes a un preu assequible i atractiu que és de 2’50€ tapa + beguda.
Un jurat anònim escollirà la millor Ganxotapa Tardor 2014, però es proposa la col·laboració dels consumidors a través del Facebook per tal de designar la més popular tot penjant la fotografia de la tapa preferida a www.facebook.com/ganxotapes  amb l’etiqueta #millorpopular. Només serà vàlida una fotografia per persona.
Si la foto més atractiva no coincideix amb la que considereu la millor tapa, l’organització apunta que no hi ha problema atès que es poden penjar tantes fotografies com vulgueu (sense l’etiqueta) al Facebook per participar en el concurs de la fotografia més original.
També hi ha premis pel que anomenen com a “ruteros” tot demanant  el targetó per segellar als establiments participants que, obtenint  10, 20 o 28 segells obtindran premis. Cal que els targetons siguin personals i intransferibles i és obligatori consumir la Ganxotapa per aconseguir el segell.
Com a novetat en aquesta edició destaquen la col·laboració de la cervesa Moritz i  Marquez Distribucions. Els establiments i les tapes que s’ofereixen són les següents:

1-Bon Dia amb “Montadito de galta de vedella a la seva salsa”
2-Butron Berria amb “Bakailao Berria”
3-Can Joan amb “Puré de patata a la marinera i gambes”
4-Can Nadeu amb “Carpaccio de peu de porc amb oli de romaní amb encenalls de foie”
5-Can Salvi amb “Navalla del Cantàbric amb salsa d’uriç”
6-Casino Guixolenc amb “Montadito Pafum”
7-Chic Bar amb “Cor de patata amb escabetxat de sardina”
8-El Celler del Triton amb “Torradeta de ratatouille amb formatge de cabra”
9-El Corsari amb “Ravioli de bacallà amb samfaina a la crema d’all i safrà”
10-El del Mig amb “Carpaccio de bou farcit de pernil a l’ast amb encenalls de parmesà”
11-El Gallo amb “Paradís Suís”
12-El Ginjoler amb “Albergínia a la flama, sardina fumada i iogurt especiat”
13-Extremeño amb “Trufes de botifarró i xoriç de patata amb melmelada de tomàquet”
14-Hot-dog amb “Tastets de Can Salsitxa”
15-La Gaviota amb “Selecte de bacallà”
16-La Goleta amb “Franfust mini Goleta”
17-La Pansa amb “Escalivada amb formatge de cabra, melmelada de tomàquet i galeta de parmesà”
18-La Proa amb “Bombó de marisc”
19-L’Àncora Gastro Snack amb “Fish and chips”
20-Lawyer’s amb “Nuggets amb salsa”
21-Les Roselles amb “Torrada Les Roselles”
22-Madame Fil amb “Taboulé amb pesto”
23-Marabú amb “Caneló de bolets amb beixamel trufada”
24-Nou Xaica amb “Filet Xaica”
25-Rambla Tapas amb “Patates Rambla”
26-SQR Cafè amb “Tàrtar de salmó”
27-Taverna Can Quim amb “Mini tartiflette”
28-Taverna del Mercat amb “Vieira al albariño”

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació