I després

‘Saben aquell’ és la nova pel·lícula del Cicle Gaudí amb David Verdaguer

Verdaguer, guanyador d'un premi Goya i protagonista d'aquest film dirigit per David Trueba, també actuarà al Guíxols Escena amb l'obra Elling

Compartiu aquesta història

El guanyador d’un Goya, David Verdaguer, protagonitza la nova pel·lícula del Cicle Gaudí de cinema català que es podrà veure a la Sala Abat Panyelles del Monestir el proper divendres 19 d’abril a les 9 de la nit.

Es tracta de ‘Saben aquell’, que està dirigit per David Trueba i escrit a dues mans amb Albert Espinosa, i explica la història del mític humorista Eugenio.

L’argument parla de la història d’Eugenio Jofra, un jove joier que coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica.

Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub.

Acompanyen en pantalla a David Verdaguer, Carolina Yuste, Cristina Hoyos, Jordi Corominas i Marina Salas, entre altres. Les entrades ja es poden adquirir online aquí sota i, presencialment, a l’Oficina de Turisme a La Rambla.

Verdaguer també serà protagonista d’una de les obres de teatre professional del Guíxols Escena, en aquest cas amb ‘Elling‘. Podeu adquirir les entrades online aquí sota.

El més llegit

I després