Aquest dissabte, 16 de desembre a les 16:30 h. es presenta a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, el llibre “Des de dins”, acte que comptarà amb la presència de l’autora, Sàbel Gámez, i del prologuista, Jordi Blesa.

Isabel Gámez Esmerado va néixer a Barcelona l’any 1970. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També coneguda pel seu pseudònim, Sàbel Gámez, col·labora amb diversos mitjans i fòrums que promocionen la literatura. Adoptada pel seu particular “paradís” de Sant Feliu de Guíxols, publica “Des de dins”, primer lliurament d’una trilogia que descriu la realitat de cinc dones des de la perspectiva d’una sola. La seva escriptura està inspirada per les muses que habiten en les entranyes, aquelles que guarden els més purs sentiments.

Aquesta és la primera novel·la que forma part d’una trilogia, juntament amb “A les entranyes” i “Papallones”.

Des de Dins neix de la necessitat d’una comptadora d’històries de traslladar a través de les paraules cinc històries de cinc dones reals, entre elles la de Sàbel, viscudes per amor i per seguir a les màgiques papallones que fan que tot sembli possible …Possible per a l’única protagonista: Carlota.

El primer dels tres llibres porta per títol el nom de la trilogia “Des de dins” i es divideix alhora en tres parts en les quals Carlota no deixa de seguir a les seves papallones tant en la seva adolescència, en la seva joventut com en la seva maduresa. Es troba cara a cara amb ella mateixa, amb la por, la pèrdua, el dolor i el més meravellós dels sentiments alhora que el més punyent: l’amor. I en les tres ocasions en què ho fa…viu, mor i reneix.

El segon llibre “En les entranyes” mostra en tota la seva maduresa a una Carlota que no renuncia a l’amor, però un amor que, com en anteriors ocasions, estarà condicionat per la seva gran passió: Aleix. Podrà alliberar-se d’Ell del tot?  Només podrà si les seves entranyes ja no guarden gens d’un passat turmentós que persegueix a la protagonista.

Per tancar la trilogia …”Papallones!!!” ens retornarà a Carlota en la seva plenitud, que després d’un camí difícil, valorarà el que té, el que ha tingut i el que pot tenir, no abans de gaudir i patir per ser qui és: una dona que necessita de la llum i la foscor per poder brillar… Brillarà per fi? Tindrà aquesta tan desitjada pau i aquesta guerra tan necessària?