I després

SA MARINADA, MÉS QUE UN SIMPLE RESTAURANT

Compartiu aquesta història

La inauguració oficial del restaurant “Sa Marinada” (a l’antic edifici del Club Nàutic Vell), fou més que donar el tret de sortida a un establiment dedicat a la gastronomia. Es tractava del resultat “de la voluntat política i social de diverses administracions remant en una sola direcció i dels resultats que es poden assolir quan es deixen de banda les qüestions que separen en benefici de les que uneixen”.
Pel que fa a l’empresa que gestionarà l’edifici, la seva propietària, Mercè Pellicer, venia d’una etapa complicada pel litigi amb la propietat pel seu anterior local (La Taverna del Mar), que va haver de resoldre la justícia després de molt temps i molt prestigi assolit durant dècades.
Ella mateixa en l’apartat d’intervencions ja va dir que quan se li va proposar iniciar una nova etapa en aquest indret de la badia de Sant Feliu, la seva resposta fou que no però que es va anar il·lusionant amb els suport que havia rebut en l’anterior etapa i pel que estava rebent actualment per part de les administracions i entitats presents i que, sobretot, tenia un compromís personal amb l’anterior equip de treballadors que, amb aquest nou projecte, podien recuperar els seus llocs de treball.
En els parlaments, els presidents de les Cambres, l’alcalde i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat,Santi Vila, a més del diputat Pere Macias, que hi va anar un parell d’hores abans, coincidien a l’hora de destacar que amb aquella remodelació, la gestió de la Cambra de Comerç en l’espai, la bona voluntat de les formacions polítiques de la Generalitat i les que conformen l’equip de govern de l’Ajuntament, així com la feina dels tècnics de la casa per posar al dia les qüestions urbanístiques , es demostra que els projectes poden tirar endavant malgrat les dificultats.
També es va destacar el plus que suposarà la millora i reordenació de l’edifici i de l’espai, la qual cosa demostra que les Cambres de Comerç tenen una utilitat que pot ser no es visibilitza suficientment però que la de Sant Feliu, ha demostrat el seu compromís amb el futur de la Ciutat.
El conseller va anunciar la més important inversió de l’any a Catalunya amb el reforç de l’exterior de l’escullera, amb l’aportació de més d’un milió d’euros, i va fer una referència a la reserva marina dient que les reserves s’han de preservar però que també han de ser llocs visitables.

IMG_0013

IMG_0050
Quant a la inauguració durant tota la tarda s’hi varen acostar convidats i passants que varen poder fer tastets i brindar mentre es podia contemplar l’autèntica postal de la badia que es pot contemplar des d’aquell espai.

El més llegit

I després