I després

ROBEN UNA LLETRA DE LA MARCA GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Uns desconeguts varen robar la lletra “S” de la marca corporativa Guíxols que s’havia instal·lat la setmana passada com a element identificatiu de la ciutat i del seu escenari marítim a través de les xarxes socials, una acció que es porta a terme a ciutats d’arreu del món com a reclam promocional.

L’Ajuntament ha difós una nota demanant als responsables que la retornin amb titular de “Torneu-nos la S!” i el següent text:

“Ens feia molta il·lusió que les lletres amb el nom de la nostra ciutat estiguessin davant de mar i que tothom s’hi pogués fer fotos, compartir les selfies a les xarxes socials, i que tothom veiés l’espectacular escenari de la badia que tenim. Que les colles de Carnaval s’hi fessin les fotos del 2018. Que els turistes ens coneguessin per la bellesa de l’indret.
Avui ens han tret una de les lletres del nom, la S. Probablement alguna bretolada.

Us demanem que si teniu estima per la nostra població, si teniu interès en què el turisme vagi bé, la ciutat vagi endavant… ens torneu la lletra que falta. Ja la col·locarem de nou.

Feu-ho, si cal, de nit, sense ser vistos. Deixeu-la davant l’Ajuntament, no cal donar explicacions ni us les demanarem. Però torneu-nos la S!!!7”

L’alcalde, Carles Motas, declarava ahir a la nostra emissora que accions com aquestes no tenen nom ni lògica, que les hauran de soldar perquè no les puguin arrabassar i que encarregaran recanvis per si hi ha noves incidències.

 

El més llegit

I després