I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE PD’A

Compartiu aquesta història

EL JUTJAT ADMET A TRÀMIT UNA QUERELLA PER ESTAFA A PD’A
El jutjat d’instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols ha admès a tràmit una querella per una presumpta estafa en el traspàs d’un restaurant –abans Essència, ara La Pèrgola– ubicat al passeig Marítim de Platja d’Aro.Segons informa el DDG,en l’interlocutòria d’admissió a tràmit de la querella, presentada per la societat Lunda Europe SL contra la responsable de la societat que va traspassar el negoci, El Gairo 2015 SL, la jutgessa exposa que dels fets que consten a la querella es desprèn que «podrien ser constitutius d’un delicte d’estafa», per la qual cosa obre la fase d’instrucció amb les diligències prèvies i cita a declarar els representants de la societat denunciant i la representant de l’empresa denunciada.

Paral·lelament, el jutjat ha traslladat a la Fiscalia, perquè n’emeti un informe, la petició de mesures cautelars contra la querellada, que és de presó preventiva eludible amb fiança de 140.000 euros. Més informació a DDG

 

L’ESTUDI D’IMPACTE AMBIENTAL ENTERRA EL DIC A LA BOCANA DEL PORT D’ARO
La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat ha donat el vistiplau a la proposta de modificació de la bocana del Port d’Aro, a Platja d’Aro. L’organisme s’ha pronunciat favorablement –amb condicionants– a la declaració d’impacte ambiental de l’alternativa 1 de les tres que es van presentar.

Aquest pas és important per al desenvolupament de la reforma de l’entrada marítima al Port d’Aro perquè enterra el projecte inicial, el qual havia provocat gran rebuig social per la dimensió.

El nou contradic gira 41 graus cap a l’exterior i agumenta la seva longitud uns 12 metres. Segons l’estudi d’impacte ambiental, l’alternativa 1 és la de menor afectació, tant a nivell del medi que l’envolta com el visual, i econòmicament la més viable. Més informació a DDG.

El més llegit

I després