El passat dissabte, 27 de gener es va córrer el Critèrium Tossa Nocturn, primer ral·li de la temporada, pertanyent a la Copa Gironina de regularitat, que va comptar amb la participació de la parella formada pel pilot de Sant Feliu, Josep Companyó  i la copilot de Platja d’Aro, Anna Agustí.

Aquesta prova, que va comptar amb la participació de 55 participants constava de 186 km. i 5 trams, 2 dels quals es repetien. Els itineraris eren, de Tossa cap a Llagostera passant per Sant Grau i de Sant Feliu a Tossa.

Els ganxons es varen classificar desens a la general però, com que no hi havia cap participant de Tossa, varen quedar primers de la categoria local, per la proximitat del ral·li entre els dos municipis.

La copilot Anna Agustí, que també és la parella de Josep Companyó declarava a la nostra emissora que “fa uns 3 anys que vam decidir començar a córrer, en Josep tenia un Peugeot 205, no l’havia arreglat ni el feia servir i li vaig dir que l’arreglés i que curríssim ral·lis de regularitat. En aquestes proves no vas a gaire velocitat, vas a un màxim de 50km/h, però la qüestió és anar a la mitjana que l’organització proposa.

El primer any de participar-hi no vam guanyar res, el segon any vam quedar primers en Ral·li de Platja d’Aro, que forma part de la Copa Gironina de regularitat, i també vam guanyar el Ral·li dels Carrilets, que se celebra a Llagostera i forma part de la Challenge Intercomarques, essent els primers triomfs que vam assolir”.