I després

RESERVES ONLINE DES DE VISITGUIXOLS.COM

Compartiu aquesta història

El web turístic de l’Ajuntament, www.visitguixols.com , incorpora des de fa pocs dies un nou i potent instrument que atorga al web una versatilitat i una funció que fins ara no tenia: la Reserva Online.

Des del consistori es considerava molt necessària aquesta funcionalitat, encara que hi havia una certa complexitat tècnica, per tal de posar a l’abast de tothom l’àmplia oferta d’oci, restauració i allotjaments, a través d’un cercador.

L’eina és molt senzilla de fer servir: consisteix en què l’usuari introdueixi les dates en les quals vol venir a la nostra ciutat, i marcar què prefereix: allotjar-se, menjar, fer activitats o tot junt.

Quan hagi escollit les dates i el que vol fer, li sortiran les opcions que pot realitzar a Sant Feliu de Guíxols en aquell període, des d’ofertes promocionals de restaurants, hotels, i ofertes d’oci, com excursions en catamaran, batejos de mar, immersions, caiac, activitats culturals…

En el moment que li surten, l’usuari escull la que més li interessa i fent clic a “Reserva Ara” pot anar directament a l’espai web del promotor de l’activitat o el negoci, i acabar de tancar el cercle de la reserva.

L’Ajuntament ha impulsat aquesta eina a principis d’any. Com és sabut, és el moment en què molts dels potencials turistes, sobretot els europeus del nord, planifiquen i reserven les futures vacances d’estiu. Segons el regidor de Turisme, Salvador Calabuig: “Hem potenciat molt més el web perquè fins ara només permetia consultar i ara, en canvi, consultar i reservar. D’aquesta manera s’aconsegueix que sigui una eina més atractiva pels turistes i més rendible per la ciutat”.

Podeu accedir-hi a: http://www.visitguixols.com

El més llegit

I després