I després

REX + LES NOIES + CHIC = HOTEL ELKE

Compartiu aquesta història

El Govern de Sant Feliu de Guíxols va aprovar el passat 29 de gener el Pla de Millora Urbana que afecta les finques de dos dels antics hotels de l’herència Anlló (Rex I i Les Noies), a la Rambla del Portalet.
Amb aquesta aprovació urbanística es comença a perfilar el que serà el futur hotel Elke, que s’ubica en ple centre del teixit urbà i contribuirà de forma decisiva a la dinamització econòmica i comercial de la ciutat.
Segons el projecte, aquest establiment es preveu de 4 estrelles. Disposarà de 65 habitacions, junt amb altres elements com una piscina a l’àtic (oberta també a la ciutat) i un aparcament a la planta soterrani per a una trentena de vehicles, un restaurant i una cafeteria. Val a dir que aquest darrer servei s’ubicarà precisament allà on hi havia fins fa ben poc l’històric Chic Bar, i se’n conservarà la façana. Hi haurà també locals comercials a la planta baixa entre la rambla del Portalet i el carrer de Sant Ramon.
Segons la planificació que aporten els promotors es voldria començar els enderrocs aquesta mateixa primavera. L’inici de les obres es preveu aquest 2015, una vegada quedi aprovat definitivament aquest pla de millora i el projecte en el que s’està treballant.
Aquesta actuació se suma al fort dinamisme del sector hoteler de la ciutat. Cal recordar, per exemple, la construcció del nou hotel Alàbriga, l’ampliació de l’hotel S’Agaró Mar o la renovació total de l’establiment Can Segura.
L’Ajuntament vol destacar no només l’agraïment per l’esforç inversor del promotor, sinó també la seva bona predisposició per tirar endavant el projecte amb la màxima receptivitat als suggeriments municipals.

El més llegit

I després