Els hotels Rex i Les Noies de la Rambla Portalet, a més de l’edifici del Bar Chic, que fa cantonada amb el carrer Sant Roc, han estat adquirits per un grup hoteler que ja disposa d’una vintena d’establiments, en els darrers dies.
Els hotels se’ls havia adjudicat, per un import de 494.910 euros, l’empresa Renta Corporación Real Estate en la subhasta convocada per la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, el 28 de maig de 2014.
Segons les primeres informacions aportades per l’alcalde, Joan Alfons Albó a la nostra emissora, en nou propietari ja està consultant amb empreses locals per plantejar el que sembla ser que seran obres de rehabilitació dels dos hotels que es continuaran comunicant pel darrera de les finques que els separen i ampliant-les annexant-hi l’edifici del Bar Chic.
S’estan plantejant si l’hotel serà de 3 o bé de 4 estrelles en la seva totalitat o també es pot proposar de forma mixta, compartint serveis.
L’hotel Les Noies ja compta amb un aparcament soterrat d’una trentena de places, al qual s’hi accedeix pel carrer Sant Ramon i l’alcalde estava convençut que els propietaris adquiriran places del nou aparcament que s’ha de construir al passeig dels Guíxols, que comptarà amb l’entrada a pocs metres de l’establiment.
La propera setmana començaran les reunions amb l’Ajuntament, on s’acabarà de definir la idea dels nous empresaris i es podran conèixer més detalls d’aquest projecte de rehabilitació que una dotzena d’anys després del seu tancament permet revertir la situació d’abandonament dels edificis en ple centre de la ciutat.
l’alcalde no oblidava la desídia de l’administració autonòmica de la qual apuntava que l’empresa que ha venut l’edifici en un parell o tres de mesos a aquest grup, havia fet la feina que la Generalitat en tots aquests anys no ha estat capaç de fer, i això són diners que deixen de revertir a la ciutat però afegia que de tota manera és una molt bona notícia i que la reben com a tal.
Tot i que encara no podem comptar amb tots els detalls de l’operació, l’alcalde comentava que es tracta d’un empresari estranger que viu a Sant Feliu i que ja disposa d’establiments hotelers de categoria a Barcelona i Girona. L’empresari ja ha presentat el seu arquitecte a l’Ajuntament, comprovant que es tracta d’un professional de prestigi que compta amb experiència en la construcció d’aquest tipus d’establiments.